vineri, 14 decembrie 2012

Evenimentul anului


Balul Micului Prinţ, 2012


Balul Micului Prinţ, proiect al familiei Verejanu, o unică familie (mama şi fiul)
de voluntary din Europa, promotori de peste două decenii a activităţii şi politicilor Consiliului Europei şi mişcării UNESCO, - e deja la ediţia a V-a.
În 2010 Balul Micului Prinţ a fost dedicat aniversării de 65 de ani ai ONU,
în 2011 - aniversării de 20 de ani de la proclamarea independenţei R.Moldova şi
fondarea primei Agenţii de Presă a Tinerilor Jurnalişti cu adevărat libere şi independente, cu statut de ONG.
Ediţia 2012 se dedică celor 35 de ani de muncă de creaţie (de la apariţia în prima carte) a poetei Renata Verejanu, Aniversării a 20 a Revistei Micul Prinţ şi 15 ani de la apariţia primului număr al Ziarului Copiii Europei - primul ziar pentru copii, care se luptă cu corupţia.

În spectacolul de la Balul Micului Prinţ vor evolua mari personalităţi ale culturii naţionale, prieteni ai Micului Prinţ, dar şi talente descoperite şi promovate de Concursul Micul Prinţ.

La Lecţia Deschisă - EU AM DREPTUL, vor participa 101 perechi, prinţi şi prinţese, selectaţi de autoarea proiectului dintre cei mai talentaţi şi frumoşi copii ai capitalei. În preajma evenimentului va fi organizat un târg de carte, unde poeta Renata Verejanu va oferi autografe, iar banii colectaţi în urma realizării cărţilor sale vor fi donaţi copiilor cărora părinţii nu le-au cumpărat niciodată o carte.

Toate acestea constituie Balul Micului Prinţ, eveniment extraordinar din preajma sărbătorii de Crăciun, care se va produce la Palatul Naţional, duminică, 16 decembrie 2012, ora 15.00.

E o sărbătoare pentru părinţi şi copii, şefi şi subalteri, demnitari şi şomeri, ambasadori şi nu numai.

Niciun comentariu: